Top

Garanții componenta RURAL INVEST si AGRO IMM INVEST
Program IMM INVEST PLUS

 

FGCR acorda garantii aferente schemei de ajutor de stat asociata componentei RURAL INVEST  si AGRO IMM INVEST din cadrul Programului IMM INVEST PLUS pentru susţinerea întreprinderilor din domeniul agriculturii, pescuitului, acvaculturii şi sectorului alimentar în contextul crizei economice generate de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei. Lista codurilor CAEN aferente domeniilor eligibile la finanțare în cadrul componentelor RURAL INVEST și AGRO IMM INVEST poate fi consultată aici.

Categoriile de beneficiari, criteriile de eligibilitate, valorile finanțărilor și ale granturilor de care se poate beneficia în cadrul componentei RURAL INVEST precum și etapele care trebuie parcurse pentru obținerea garanției pot fi consultate aici.

Categoriile de beneficiari, criteriile de eligibilitate, valorile finanțărilor și ale granturilor de care se poate beneficia în cadrul componentei AGRO IMM INVEST precum și etapele care trebuie parcurse pentru obținerea garanției pot fi consultate aici.

Lista documentelor necesare analizei solicitarii de garantare pentru componenta RURAL INVEST poate fi consultata aici.

Lista documentelor necesare analizei solicitarii de garantare pentru componenta AGRO IMM INVEST poate fi consultata aici.

Plafonul alocat FGCR pentru Programul IMM INVEST PLUS este in suma de  3.5 miliarde lei pe anul 2022, din care suma de 2.5 miliarde lei aferenti componentei RURAL INVEST si 1.000.000.000 lei componentei AGRO IMM INVEST. Termenul pana la care se pot transmite documentatiile de  solicitare a  garantiilor  este 23.12.2022. Termenul de valabilitate al schemei este 31.12.2022.

Lista intrebarilor frecvente aferente programului IMM INVEST PLUS

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.